Dit is Elco

  Stevig  

  •   ervaren manager en coach  
  •   focus  
  •   betrouwbaar  

  Invoelend  

  •   ieders unieke waarde  
  •   uitgaan van kansen  
  •   leren van anderen  

Bouwen en leren

“Een gevangenis renoveren was het mooiste project dat ik deed bij de Rijksgebouwendienst, in het begin van mijn loopbaan. Waarom? Omdat het een project was waarbij ik iets helemaal opnieuw kon opbouwen. En omdat de samenwerking met collega’s en de mensen van de aannemer zo goed verliep: 3 maanden voor de deadline was het klaar!”

Van abstract tot concreet

“Eerst breed informatie verzamelen, dan een lijn uitzetten en die vertalen in praktische aanbevelingen. Ik houd van samen implementeren en ben er goed in.”

Bedrijfsleven

“Bij AkzoNobel maakte ik met mijn R&D-, marketing- en salesteam van Wapex een groot succes. Ik leerde alle facetten van zakendoen: techniek, bedrijfskunde, marketing en sales en organisatiekunde. Maar vooral leerde ik van het contact met ménsen. Die maken een organisatie, en die hebben mijn hart.”

Timmerman

“Op de HTS zei de werkbegeleider op mijn stageplek, nog voor ik aan de slag ging: ‘Als je van de HTS komt, weet je nog niks. Zoek af en toe jezelf eens op. En leer van de kennis en ervaring van de timmerman.’ Hij had gelijk.”

Bruggen bouwen

“Mensen zich laten ontwikkelen, afdelingen een nieuwe uitdaging geven, vorm geven aan organisaties, Self Management Leadership – die dingen boeien me enorm. Ik breng mensen in organisaties samen. Bruggen bouwen, dat is mijn missie.”